Help support VinylAudio.net today - become a Premiere Member! Look for 'Paid Subscriptions' in your profile!
Hello Guest
 • Sign up for free and join our community.
Adidas Stan Smith Wit/Gold Metallic
0 Replies
255 Views
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
July 05, 2021, 02:54:50 AM
 • t4v6xf7w
 • Newbie
 • Trade Count: (0)
 • Posts: 3 Male
  Offline
  None Send PM
  Vinyl Audio Rules!
  • Share PostDe adidas Stan Smith "Sharpie Pack" is een opvallende vertolking van het iconische walkfootjoy.com silhouet en is ge´ntroduceerd in deze "Footwear White/Green" colorway. Over het algemeen heeft de low-top een schone witte leren basis, terwijl de highlight-scherpe details prominent aanwezig zijn over het hele profiel, wat shout-outs naar de Three Stripes onthult, evenals het krabbelen van het klaverblad-logo van het merk. Ten slotte maken tongen en hakken met groen merk, geperforeerde Three Stripes aan de zijkanten en geheel witte rubberen zolen het ontwerp compleet.


Het schoenenmerk en het Adidas Schoenen Sale zelf zijn naast een pijl aan de mediale zijde toegevoegd, terwijl er ook meer pijlen aan de zijkant te vinden zijn. De teenendoos heeft liefdesharten, de veters zijn half omlijnd en de tongstiksels zijn ook in het zwart gemarkeerd, wat de tongstempel van OG Stan Smith enigszins omlijst. Last but not least zijn de schoenen asymmetrisch, wat betekent dat je aan weerszijden van beide voeten een ander printontwerp zult vinden.


Nu heeft de Adidas Stan Smith Wit/Gold Metallic Three Stripes nog een moedig aanbod uitgebracht, deze keer om de sneaker te voorzien van graffiti die is ge´nspireerd op het adidas Originals-archief en Stan Smith-motieven. Elke kant is bedekt met wat lijkt op stiftkrabbels, die het bovenwerk van veganistisch leer "Footwear White" sieren met details zoals het Trefoil-logo, de verklaring "La marque aux 3 Bandes", de adressen van het hoofdkantoor in Herzogenaurach, Portland en Shanghai, en meer.


De Online Winkelen Star Wars x adidas-collectie blijft zich uitbreiden en een toevoeging aan de line-up is dit nieuwe "Yoda" -aanbod van de Stan Smith. Passend bij adidas Primegreen "Character Pack" van Stan Smiths, is dit paar ook gemaakt van minimaal 40% gerecycled materiaal. Het heeft een bovenwerk van wit leer, geperforeerde drie strepen en groen op de tongen en hakken met Yoda-merk. "There Is No Try" aan de zijkant in goudfolie bovenop een botrubberen zool maakt het ontwerp compleet.


https://www.walkfootjoy.com/Share via delicious Share via digg Share via facebook Share via linkedin Share via pinterest Share via reddit Share via stumble Share via tumblr Share via twitter

xx
Adidas Ultra Boost 4.0 Noble Maroon

Started by t4v6xf7w on Vinyl Grooves

0 Replies
259 Views
Last post July 05, 2021, 02:53:14 AM
by t4v6xf7w
xx
Adidas Ultra Boost 4.0 Orca Black White

Started by t4v6xf7w on Vinyl Grooves

0 Replies
296 Views
Last post July 05, 2021, 02:51:24 AM
by t4v6xf7w
 

web
stats